כיצד לסגור פרופיל ב- "Instagram" עבור זרים

בימינו, כאשר טלפונים חכמים שוניםיצרנים ממש לכדו את ליבם של כל המשתמשים המתקדמים, זה הפך אופנתי לצייד את הטלפון שלך עם תוכניות רבות ככל האפשר. קבל אותם על הגאדג 'ט שלך היא פשוטה מאוד, כי יישומים ניתן להוריד בחינם עבור כמעט כל פלטפורמה - בין אם זה אנדרואיד מרובת משתמשים, iOS המפורסם או Windows. כפי שאתה יודע, למשתמשים יש תוכניות מועדפות שלהם, ביניהם בין הראשונים הם הרשת החברתית Instagram.

תכונות אינסטראם

המטרה העיקרית של משאב זה היא לשתףתמונות טריות רגעים בהירים מהחיים בעזרת תמונות ווידאו עם חברים, קרובי משפחה ועמיתים, וגם כדי לבחון את האירועים של משתתפים אחרים הדדית. אבל מה לעשות, אם אנשים אחרים מיהרו לתוך המעגל של האנשים הקרובים ביותר שרצו גם להירשם לפרופיל שלך? כיצד לסגור את הפרופיל ב- "Instagram"? בואו ניקח מבט מקרוב על הניואנס הזה.

כיצד לסגור פרופיל באינסטגרם

פרופיל פרטי

אם אתה לא שחקן מפורסם,בלוגר או זמרת, לפעמים כדאי להגביל את מעגל "העוקבים" שלך ברשתות חברתיות, שבו אתה משתף תמונות חשובות עם חברים שמשתמשים אחרים לא צריכים לראות. במקרה זה, נהוג להגדיר את הגדרות החשבון:

1. ראשית אתה צריך ללכת לדף שלך "Instagram". לאחר מכן, תחת מספר התמונות, נרשמים וקריא, עליך למצוא את הלחצן האפור "שינוי פרופיל". זהו הרמז העיקרי לשאלה "איך לסגור את הפרופיל באינסטגרם".

2. על-ידי לחיצה על הלחצן, תיכנס לקטע ההגדרות וערוך את הפרופיל שלך. בעת גלישה בדף, אתה צריך למצוא את הקטע "פרטיות" קצת נמוך יותר.

כיצד להציג את הפרופיל הפרטי של

3. מול הכיתוב "תמונות פרטיות" הוא מחוון, אשר צריך להיות מועבר עד שאתה מקבל רקע כחול. בוצע, עכשיו הדף שלך מוסתר מעיניים מיותר, כפי שאתה לא יכול להציג את הפרופיל סגור "Instagram".

השלכות של פרופיל סגור

מעתה ואילך, כדי לעקוב אחר הפרופיל שלךאנשים יצטרכו לקבל היתר מיוחד. אין דבר זה קשה: המשתמש יגיש בקשה folloving, ואתה בחלק מוכר של התראות יכולים לקבל את זה וגם לדחות את זה. באופן כללי, מערכת כזו היא מועילה מאוד עבור אנשים שאינם מעוניינים כלל אוהב אוהב הדדית, מנויים וכו ', כמו גם זה פרופיל הגנה מעולה מפני דואר זבל, מעוות אוהב, הערות מפוקפקות ומנויים זדוניים עם חשבונות ריקים.

אם אתה פתאום החליט כי עכשיו את הפרופיל שלךהפך קצת לקרוא כזה רעיון, איך לסגור את הפרופיל של "Instagram", לא היה המוצלח ביותר, זה רק צריך לעשות את אותן פעולות באותו אופן, רק על ידי הזזת המחוון בחזרה מכחול לאפור. עם זאת, כל משתמש יכול להציג את החשבון שלך שוב.

הגדרות אלה להפוך את Instagram לבית נחמד ונעים, אשר מוזמנים האורחים לא יוכלו לפרוץ, מלבד התמונות לא יופיע קלטות כללית של hashtags שונים.

הפרות של צד שלישי

זה חייב לקחת בחשבון כי כמה מאודאנשים מעוניינים יכולים לחפש שיטות שונות כדי להציג תמונות ללא הסכמה, ובכך להפר את הפרטיות שלך ואת הפרטיות של האתר. למרבה המזל, Instagram דואגת למשתמשים שלה, תוך התעלמות ממגוון בקשות מתוכניות אחרות לפריצה, גלישה אנונימית וכו '. אתה יכול להיות בטוח שאף אחד לא יכול להשתמש ביישומים המתקדמים ביותר כדי לראות את הפרופיל הסגור באינסטגרם. לכן הרשת החברתית הזו תוכל לספק לך אבטחה.

להסתכל על הפרופיל הסגור באינטגרמה

לאחר שקלו את כל היתרונות והחסרונות של החשבוןבמצב פרטי, כל אחד יכול לבחור את האפשרות המתאימה לעצמו, כבר בעל הידע הדרוש בתחום "איך לסגור את הפרופיל" Instagram "מ זרים". מעניין אתה followers ופרסומים!

אהבתי:
0
כיצד להתחבר "Instagram" עם "פייסבוק": שני
בקצרה כיצד למחוק פרופיל מ
כיצד לסגור פרופיל ב- Instagram ועוד
כמו "Instagram" כדי לענות על ההערה ו
כיצד לעדכן "Instagram" על "אנדרואיד" ו - Windows
איך לכתוב "ישיר" ב "Instagram"? בטל
כיצד ליצור קישור פעיל ב "Instagram", in
האם אתה רואה את האורחים ב "Instagram": צד שלישי
כיצד לשמור שידור חי ב- Instagram:
פוסטים מובילים
למעלה